The Sims 3

 2008.04.09. 00:24
   Mostanában sokat hallani a Sims harmadik részéről. A neten már régóta keringtek képek, melyeknek semmi köze nem volt a valósághoz. Most azonban itt az idő, hogy már valódi képekkel is találkozhassunk, és végre olvashassunk kicsit arról, hogy mi vár ránk.
   A magam részéről várom a játékot, mert a kettőt sem untam még meg, igaz, nem játszom vele minden nap, de néha jó elővenni. Nyilván sokak látták már az új képeket, bár igazából én azért nem erre számítottam. Persze semmiképpen sem becsülném le a játék készítőinek munkáját, főleg azért nem, mert sok olyan új dolgot ígér a játék, amit eddig nem valósítottak meg, vagy legalábbis nem a legjobban.
   Engem személy szerint a szomszédságok közti váltás idegesít a legjobban. A régi gépemen egy évezred volt bejutni a városba, így nem is nagyon élveztem ki a játék ezen adottságait. Az is zavart, hogy letöltés nélkül nem igazán lehetett tetszetős Simeket gyártani, bár ezt már korábban is leírtam. Elméletileg most már nem lesz ilyen gond... Elméletileg.
   Csakhogy nekem nem igazán tetszenek az első képek. A Sims kettőben az a jó, hogy tényleg viszonylag élethű arcokat lehetett kreálni, a harmadik rész első fotóin viszont abszolút játékos külseje van a Simeknek, és én pont azt reméltem, hogy inkább még élethűbbek lesznek.
   Persze nehéz néhány kép alapján véleményt alkotni, talán nem is helytálló a mostani meglátásom. Minden esetre az összetettebb személyiség kecsegtető. Na de félre az én aggályaimmal, és nézzük, hogy mit is ír a játékról a hivatalos honlap.


"A The Sims 3 lehetővé teszi, hogy igazán egyedi simjeid elmerülhessenek az otthonuk küszöbén várakozó nyitott, élő szomszédságban! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel inspirál, csínyek és meglepetések váratlan pillanataival szórakoztat majd.

Új, összetett, élő szomszédság – barangold be szabadon a lakóhelyedet.
Simjeid szabadon barangolhatnak a szomszédságban, meglátogathatják szomszédaikat az otthonaikban, és felfedezhetik a környéket. Elballaghatnak a belvárosba, hogy a barátaikkal mulathassanak, megismerkedhetnek valakivel a parkban, vagy összefuthatnak a kollégáikkal az utcán. Ha jó időben vannak jó helyen, bármi megtörténhet!

Új „Sim létrehozása” menü – alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!
Az új, könnyen használható tervezőeszközöknek köszönhetően kimeríthetetlenek a lehetőségeid az igazán egyéni simek létrehozásakor. Dönts simed alkatáról és méretéről a karcsútól az izomkolosszusig! Válaszd meg simjeid arcvonásait, bőrük tónusát, frizurájukat, szemük színét és formáját, valamint válassz a számukra ruhákat és kiegészítőket!

Új, valósághű személyiségek – minden sim igazán egyedi, különleges egyéniség!
Hívj életre valósághű, egyedi személyiséggel rendelkező simeket! Válassz több tucatnyi jellemző közül, és alkoss mókás kombinációkat. Az általad kiválasztott jellemzők – bátor, művészlélek, magányos farkas, perfekcionista, enyveskezű, romantikus, kétbalkezes, paranoiás és még rengeteg más – formálják simjeid viselkedését és alakítják a társaikkal való interakcióikat. Simjeid végre nem csupán puszta ösztönlények: összetett egyéniségek egyedi személyiséggel!

Határtalan testre szabhatóság – bárki bármit a kedvére átalakíthat.
Építsd meg az álomházat vagy tervezd meg a tökéletes otthont! Alakíts mindent az ízlésed szerint a padlóktól a szobanövényekig, huzatoktól a heverőkig, tapétától a rolókig. Szórakoztató és könnyű a színek és minták variálása, így határtalanok a lehetőségeid otthonod személyessé tételére. De akár kész bútorzattal, előre berendezett otthonokba is beköltöztetheted simjeidet. Melyik simed lakhat majd kacsalábon forgó palotában, menő agglegénylakásban, tökéletes álomotthonban vagy lepukkant kunyhóban?"

   Bízzunk benne, hogy a játék új élményeket tartogat a rajongók számára, és abban is, hogy ezúttal kevesebb hibát találunk majd a játékmenet során, mint a kettő esetében.

   Azért azt megjegyezném, hogy semmit sem bíznak a véletlenre a készítők. Egy teljes évvel korábban indították el a hivatalos holapot, hogy szerencsétlen rajongók egy évig szívják a fogukat, és nyálcsorgatva nézegessék a képeket, azon tűnődve, hogy vajon hány csodás percet okoz majd életükben a játék.
   Viszont ami nagyon ütős, az az, hogy itt már nem csak két alkat közül választhatunk, ami eddig nekem például nagyon nem tetszett, szóval mint mondtam, azért vannak olyan dolgok, amik miatt érdemes várni még egy évet!























Ha több infóra is kíváncsi vagy, látogass el a Sims 3 hivatalos lapjára, és nézz körül.

Forrás:http://thesims3.ea.com/about.php

Címkék: sims

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr64417788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása