22, 60, 100 millió – egy játék jellemzői. 22 nyelven, 60 országban forgalmazzák, s immár a 100 milliomodik példányt is eladták belőle. Éljen a The Sims!

   
Persze minden játékkészítő és -forgalmazó reménykedik a sikerben, mégis kérdés, hogy vajon gondolt-e az Electronic Arts arra, amikor 2000-ben eladta az első The Sims játékot, hogy alig nyolc év elteltével a minden idők legnagyobb példányszámban eladott PC-s játéka névvel illetheti programját. A 100 milliós példányszám amúgy azt is jelenti, hogy minden hetedik európai és minden harmadik amerikai otthonra jut egy The Sims termék. 
    A The Sims franchise játékosok millióit inspirálta történetek kitalálására, szereplők létrehozására, kapcsolatok felfedezésére, generációk életének megismerésére, divatok elindítására, és a simek otthonainak elkészítésére, valamint berendezésére. A The Sims játékosok virágzó online közössége, a  TheSims2.com havonta 4,3 millió látogatóval büszkélkedhet, akik több mint 70 millió, felhasználók által létrehozott tartalmat töltöttek le.
    Az EA Mobile által kiadott The Sims is óriási siker lett, több mint kilenc millióan töltötték le mobiltelefonjukra a The Sims játékokat, így a The Sims piacvezető lett a letölthető játékok körében is.
Az eladási példányszám nagyságát érdekesen világították meg a The Sims márkáért felelős szakemberek: ha a 100 millió doboz The Sims játékot egymáshoz illesztenénk, New York City-től Moszkváig érnének.
    A The Sims játékról a legfrissebb információk a www.thesims.com honlapon olvashatók. A Sims közösség tagjai által készített legújabb The Sims 2 alkotásokért a www.thesims2.com honlapra érdemes ellátogatni, míg friss The Sims 3 híreket és információkat a www.thesims3.com oldalon találhatnak az érdeklődők.


forrás:http://techline.hu/hirek/20080419_sims.aspx?s=rss

Címkék: sims

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr87436819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: viagra generic 2018.12.19. 20:04:17

Free download bounce tales mobile game 128x160 - crununemrel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása