Hiába volt Heath Ledger utolsó filmje a The Imaginarium of Doctor Parnassus, az amerikai stúdiók nem bíznak a színész nézőfelhajtó erejében és egyelőre ódzkodnak attól, hogy megvegyék forgalmazásra a Gilliam-filmet.

Bár Terry Gilliam pár éves filmje, a Grimm nálunk meglepően sikeres volt, de ettől még az ex-Monty Pythonos angol 1995 óta, a 12 majom sikere óta csak a bukásokat szállította, már, ami persze a mozis bevételeket illeti. A 2005-ös Grimm mellett, az utána készült Tideland sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és bizony annak idején a Johnny Deppes Félelem és reszketés Las Vegas-ban is csak utólag futott be, megérdemelten. (A becsődölt Don Quijote-prdukció történetét pedig mindenki ismeri...)

 


Ledger a Bob Dylan életei és a Sötét lovag után The Imaginarium of Doctor Parnassus-ba kezdett bele, melyet már nem tudott befejezni és Johnny Depp, Colin Farrell, valamint Jude Law ugrott be a helyére. Jelen állás szerint azonban, bár lehet, hogy a Parnassus Amerikában nem kerül mozikba, de a nemzetközi piacon már sikerült a legtöbb országba értékesíteni a filmet - igaz vakon.

 

 

Forrás:http://www.sg.hu/

Címkék: filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr36625419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása