Joaquin Phoenix abbahagyja

 2008.11.03. 06:00

   Joaquin Phoenix abbahagyja! A Nyughatatlan, a Gladiátor, és a Jelek sztárja úgy döntött, elég volt a színészetből, mást akar csinálni. De vajon miért vonul vissza a jóképű sztár?

   A Two Lovers című romantikus produkció lesz az utolsó filmje. Ezt maga Joaquin Phoenix közölte a sajtóval, és elhatározása véglegesnek tűnik. A színész azért döntött így, mert új hivatást választott: most a zene a legfontosabb az életében.

   Joaquin visszavonulása előtti utolsó filmjében egy agglegényt alakít, és Gwyneth Paltrow oldalán vélhetően sok vicces és romantikus jelenetben láthatjuk majd. A film a tervek szerint jövőre kerül a mozikba.

   Azonban akármilyen sikeres lesz is a produkció, Joaquin úgy tűnik, már valami másnak él: "többé nem készítek filmeket, ezt a korszakot lezártam. Ehelyett a zenében fogok dolgozni" - mondta a színész.

   Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy Joaquin a The Charlatans együttesből ismert Tim Burgess-szel és a Spacehog-os Anthony Langdonnal dolgozik egy albumon: ő írja a szövegeket, Anthony énekel és Tim vokálozik.

   Reméljük, Joaquin jól meggondolta, és érdemes váltania. Ha majd megjelenik közös CD-jük, ezt mindannyian eldönthetjük. Azonban ha a zene végképp nem jönne be neki, még mindig van egy olyan foglalkozása, amihez visszamehet: a színészet. Mi mindenesetre szívesen néznénk még őt a vásznon...

Forrás: http://www.cosmopolitan.hu

Hát nem tudom... Én a magam részéről nagyon sajnálom a dolgot, mert Joaquin véleményem szerint az a fajta színész, aki nem külsőjének köszönheti sikereit, hanem tehetségének. Azért remélem, hogy idővel meggondolja magát, és visszatér ahhoz, amihez annyira nagyon ért. Minden esetre sok sikert neki a jövőben is, mégha csalódott vagyok is a döntése miatt...

 

(Katt a képekre, ha szeretnéd nagyobban is megnézni őket)

Ha szeretnél bővebben is olvasni arról, hogy miért döntött úgy Phoenix, hogy pályát változtat, akkor lesd meg ezt a cikket is: http://www.mymusic.hu/20081030_joaquin_phoenix

Címkék: érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr9744908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása