Néhányan, mint jómagam is, nehezen ismerjük ki magunkat az PC-k világában. Bár már nem vagyok kezdő számítógépes, még mindig akadnak gondjaim (sőt). Létezik egy oldal, ahol pont a hozzám hasonló laikusoknak nyújtanak segítséget a könnyebb eligazodás érdekében.
   Az oldal ugyan nem frissül naponta, de minden héten kerülnek fel új cikkek, amik nem kis segítséget nyújtanak egy kezdők számára.
   Elsősorban problémák megoldásait találhatjuk itt, illetve olyan programok letöltési címeit, amik megkönnyíthetik a kezdő számítógépkezelők dolgát. Ráadásul a szerkeztő igyekszik képekkel is illusztrálni a beállításokat, és egyszerűen, érthetően fogalmazva magyarázza el a programok használási útmutatóját.
   Viszont ajánlanám ezt a linket azoknak is, akik otthon vannak a számítógépek világában, mert ingyen letölthető játékoktól kezdve, érdekességeken át, minden megtalálható itt, ami szem-szájnak ingere.


Íme a cím:

telepito.blog.hu



































































Ilyen, és ehhez hasonló fontos információkkal lehetünk okosabbak az oldalnak köszönhetően :)


Címkék: segítség

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr45373321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása