Már 10-et sem kell aludnunk, hogy folytatódjon végre a Doktor House című sorozat a 4. évaddal, hiszen a TV2 augusztus 27-én, a szokásos, szerdai esti időpontjában tűzi műsorára a szokatlan módon itthon és Amerikában is kirobbanó népszerűségnek örvendő sorozatot.

   Míg Amerika tűkön ülva várja, hogy kezdődjön az 5. évad, mi magyarok alig pár hónappal a 4. szezon amerikai lezárása után már meg is kapjuk a legutóbbi, a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt csonkára sikeredett évadot, melyben hatalmas változások várhatóak a sorozat dinamikájában.
 

 


Aki fel tudja idézni a 3. évad zárórászét, az tudja, hogy Gregory House mindhárom "segédje", beosztottja távozott, így az embergyűlölő orvos a 4. évadra kénytelen új stábot toborozni, bármennyire is irtózik ilyesmitől. A toborzást persze House-módra fogja megoldani, hiszen a 40 jelentkezőből különféle tesztekkel választja ki a legjobb hármat, olykor még a valóságshow-k formuláit is segítségül véve.

 

Forrás: http://www.sg.hu/

   Na erre nagyon kíváncsi leszek. El sem tudom képzelni, milyen csapata lesz, mert az előző elég jó csapat volt, és nehéz lesz hasonlóan jó karaktereket találni. De legalább lesz min izgulni...

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr31625414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása