Dean R. Koontz - Égi jel

 2008.03.13. 00:00

   Nyilván azért még vannak, akik szeretnek olvasni. Jómagam leginkább az izgalmas, lebilincselő könyveket szeretem. Érthető, hogy kedvenc írómtól szeretnék könyvet ajánlani.

   "Dean R. Koontz szegény családban nőtt fel. Gyermekkorában olvasmányai fantáziavilágába menekült, bár szülei hasztalan időtöltésnek találták, ha elvonult könyvei közé.
   Húszéves volt, amikor megnyerte az Atlantic Monthly novellapályázatát. Azóta, azaz 30 esztendeje elismert író. Számtalan regénye szerepelt az amerikai és nemzetközi sikerlistákon.
   Könyvei világszerte több mint 200 millió példányban keltek el.
   Feleségével, Gerdával Dél-Kaliforniában él."



ÉGI JEL

   "Koontz regénye azonnal megragadja az olvasó figyelmét. Az írói képzelőerő mesteri fogásai s a rokonszenves szereplők bizonyára sok új hívet szereznek az írónak, és a régi hódolói is elégedettek lehetnek.
                                                                        - New York Times"

   "Rejtélyes égi jelenség kíséri a férfi érkezését, aki a náci Németországból tesz utazásokat a jövőbe, mégpedig mindannyiszor azért, hogy Laura Shane írónő és szerettei életét megóvja. Egy ideig könnyű dolga van, hiszen a jövőnek minden fontos részletét ismeri, ismerheti. De miért oly fontos számára a sokkal később született amerikai nő? A fantasztikus időutazás történetét Koontz legjobb művei között emlegetik."

   Nem véletlenül. A könyvet képtelenség letenni. Izgalmas, olvasmányos, és fordulatos. Magam is úgy vélem, hogy Koontz egyik legjobb regénye az Égi Jel.

Címkék: könyvajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr77373631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.09.10. 20:04:16

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása