Februárban jön a Sims 3

 2008.08.29. 07:44

   Az Electronic Arts a lipcsei Games Conventionön jelentette be, hogy a Sims sorozat következő pc-s játéka, a cég zászlóshajójának számító The Sims 3 2009. február 20-án kerül világszerte a boltokba. A Sims 3 az elődei kitaposta úton jár, szóval virtuális emberek életét kell majd alakítanunk. A játék főbb újdonságai közt lesz a teljesen bejárható város, a megújított „Sim létrehozása” funkció, az egyedi személyiségjegyek, a korlátlan testre szabhatóság és a felgyorsított játékmenet.

 
    A The Sims 3 Collector’s Edition szintén 2009. február 20-án kerül a boltokba. A gyűjtemény a teljes játék mellett további Sims-termékeket tartalmaz majd, valamint egy máshol nem beszerezhető, játékon belüli, olasz sportautót. A The Sims 3 Collector’s Edition korlátozott példányszámban lesz kapható.

    A Sims 3 teljesen új motorral érkezik, mely lehetővé teszi, hogy simjeinket egy nyitott világba zavarjuk bele, ahol a korábbi részekkel ellentétben kedvükre bóklászhatnak, és akár parkokba, hegyekbe, városközpontokba is eljuthatnak.

    A figurák személyiségjegyeket is kapnak majd, több tucatnyi vonás közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt: a sim lehet például bátor, művészi hajlamú, kleptomániás, ügyetlen, paranoiás és romantikus. A személyiségjegyek közül ötöt kombinálhatunk egyszerre.

 

Forrás:http://index.hu/tech/blog/2008/08/28/jon_a_sims_4/

Címkék: sims

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr59638710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása