Elhunyt Michael Jackson

 2009.06.26. 04:25

Az ötven éves énekest szívleállás miatt szállították kórházba, a TMZ híroldal szerint az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. Az LA Timesnak kórházi források megerősítették a sztár halálhírét. A kórház előtt rajongók százai gyűltek össze, hogy emlékezzenek.

A TMZ Los Angeles-i bulvárlap információi szerint szívroham gyanújával kóráhzba szállították Michael Jackson, aki a kórházban meghalt. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i bérelt házába, közölte az AFP. A mentők szóvivője csak annyit mondott, hogy a beteget a UCLA Medical Centerbe szállították, amely két mérföldre, vagyis alig pár percre van a háztól, ahol a sztár rosszul lett. A TMZ információi szerint azonban a kórházban az orvosok már nem tudták megmenteni.

Később a LA Times is megerősítette a sztár halálhírét, majd magyar idő szerint éjjel fél kettőkör a megyei halottkém hivatala is bejelentette, hogy Michael Jackson halott. A halottkém szerint a halál időpontja helyi idő szerint délután 2 óra 26 perc, az elsődleges szakértői vélemények szerint a halál oka a keringés összeomlása volt. A halottkém szerint azonban pontosabbat csak a boncolás után lehet majd mondani.

Folytatás

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://audry.blog.hu/api/trackback/id/tr501209170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása